Meer met papier

“Papier is meer dan alleen om op te schrijven.
Karin Mol laat als Paper artist de mogelijkheden van papier zien.
Ze tovert een vel wit papier naar een verhaal in beelden, maakt wanden vol bloemen en creëert de vreemdste papieren wezentjes. Karin werkt met papier op plat en ruimtelijk vlak.
Ze zoekt de grenzen van het materiaal en vindt steeds nieuwe toepassingen voor het eeuwen oude papier.”

Hey hallo, ik ben paperartist Karin het gezicht achter Studio Cooliejoelie. Ik steek oude papier ambachten in een nieuw jasje.
Inmiddels werk ik ruim drie jaar met papier. Papier blijkt geen dag saai te zijn!

De liefde voor papier is er altijd geweest. Het niet kunnen weggooien van een mooi inpakpapiertje tot het bewaren van toegang tickets en bonnetjes. Oud en nieuw papier wordt verwerkt tot een nieuw geheel, met nieuwe betekenis. Zo ontstaat er een persoonlijk en uniek werk.

Dat papier een enorm veelzijdig materiaal is, is me duidelijk geworden. Zowel op het platte vlak als ruimtelijk, met verschillende kleuren en texturen.

Studiocooliejoelie-paperart-ruimtelijk-karinmol
Papiersnijkunst- workshop- CreativeLife-StudioCooliejoelie-papercutting2

Maak kennis met de magie van paperart!  

 

 

1. We kunnen samen aan de slag
Dat papier vele mogelijkheden biedt blijk uit Karin’s verschillende papier workshops. Zoals o.a. Papiersnijkunst, Paper flowers maken en illustreren met papier. De workshops zijn van kort tot uitgebreid te volgen. Elke workshop is door Karin met liefde ontwikkeld en samengesteld. Met als uiteindelijke doel jou een geweldige en ontspannen dag te bezorgen. Van beginner tot gevorderde iedereen is welkom bij Studio Cooliejoelie om met papier aan de slag te gaan.

2. Paperart speciaal voor jou gemaakt
Een voor jou origineel paperart werk op maat, uniek en met jouw eigen verhaal. Er zijn verschillende op maat mogelijkheden zoals;
– paperflowers voor thuis, 
– een uniek paper portret 
– snijwerk uitgevoerd in papier, een kado voor aan de muur.

3. Zelf maken met papier
Je kan ook zelf thuis aan de slag! In de webshop vind je met zorg samengestelde DIY papierpakketten.  Zoals de Paper flower krans, Mini moodbook of Boekbinden. Bij deze pakketten help ik je thuis doormiddel van een instructie kaart of filmpje.

 

Kan ik iets voor je betekenen, aarzel dan niet en neem contact met me op. Ik vindt het leuk om je te leren kennen tijdens een workshop of samenwerking en voel je welkom in de shop.

 

· boekbinden ·
· papiersnijkunst ·
· papier scheppen ·
· illustreren met papier ·
· paper flowers ·
· papierklei ·
· moodbook ·
· patronen ·
· paperportret ·
· paperlove ·

Meer over Studio Cooliejoelie, lees hieronder de blogs en publicaties.

Ontmoet de maker

Ontmoet de maker

Papier is een prachtig materiaal waarmee je prachtige kunstwerken kan maken. In deze blog stellen we je heel erg graag voor aan papiersnij kunstenares Karin van Studio Cooliejoelie. Deze getalenteerde maker blaast de eeuwenoude kunstvorm papiersnijden nieuw leven in....

Lees meer
Winkelstraat

Winkelstraat

Wist je dat Studio Cooliejoelie te vinden is in een van Nederlands leukste winkelstraten? De 'Handmade in Holland' online winkelstraat. De straat waar altijd de zon schijnt en de allerleukste creatieve winkels te vinden zijn. Neem een kijkje en ontmoet de makers. Klik...

Lees meer
De magie van papier

De magie van papier

Voor Handmadeinholland heb ik deze gastblog mogen schrijven. In deze blog lees je over de verschillende vormen van papierkunst, de veelzijdigheid van papier en mijn het ontdekken van dit materiaal. Klik hier om de hele blog te zien.

Lees meer
Papier hier

Papier hier

In de Libelle verscheen op 4 maart 2021 deze publicatie onder de noemer 'Leuk Volgens'. Eerlijk hier krijg ik best wel een beetje rode wangen van😊.

Lees meer
Bloemenkrans van papier

Bloemenkrans van papier

In de media... Lees de blog: Bijzondere Moederdag tip: geef zo'n leuke workshop cadeau! Waarin de workshop Paper Flower Krans ook een plekje heeft gekregen❤️.

Lees meer
Theeleuten

Theeleuten

In deze gastblog bij ZETTElen.homemade vertel ik over het ontstaan van Studio Cooliejoelie en mijn liefde voor papier. Scrol naar beneden naar 'Karin: Alleen maar coole dingen', en klik op het + teken om de hele blog te lezen.

Lees meer