Meer met papier

“Papier is meer dan alleen om op te schrijven.
Karin Mol laat als Paper artist zien dat er veel meer mogelijk is met papier. Ze tovert ze een vel wit papier om, tot een verhaal in beelden, maakt wanden vol bloemen en creëert de vreemdste papieren wezentjes. Karin laat zien dat er meer kan met papier, zowel op het platte vlak als ruimtelijk. Ze zoekt de grenzen op van het materiaal en vindt telkens nieuwe toepassingen voor het
eeuwen oude papier.”

Hey hallo, ik ben paperartist Karin het gezicht achter Studio Cooliejoelie. Ik steek oude papier ambachten in een nieuw jasje.
Inmiddels werk ik ruim drie jaar met papier. Papier blijkt geen dag saai te zijn!

De liefde voor papier is er altijd geweest. Het niet kunnen weggooien van een mooi inpakpapiertje tot het bewaren van toegang tickets en bonnetjes. Oud en nieuw papier wordt verwerkt tot een nieuw geheel, met een nieuwe betekenis. Zo ontstaat er een persoonlijk en uniek werk.

Dat papier een enorm veelzijdig materiaal is is me duidelijk geworden. Zowel op het platte vlak als ruimtelijk, met verschillende kleuren en texturen.

Studiocooliejoelie-paperart-ruimtelijk-karinmol
Papiersnijkunst- workshop- CreativeLife-StudioCooliejoelie-papercutting2

Samen aan de slag
Dat papier vele mogelijkheden bied blijk uit de verschillende papier workshops. O.a. Papiersnijkunst, Paper flowers, en illustreren met papier zijn van korte tot uitgebreide workshops te volgen. Elke workshop is en wordt met liefde ontwikkeld en samengesteld. Met als uiteindelijke doel om jou een geweldige en ontspannen dag te bezorgen. Van beginner tot gevorderde iedereen is welkom bij Studio Cooliejoelie om met papier aan de slag te gaan.

Paperart speciaal voor jou
Voor jou maak ik een origineel paperart werk op maat, uniek en met jouw eigen verhaal. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals de paperflowers speciaal op maat gemaakt voor jou huis op de plek die jij kiest. Een uniek portret uitgevoerd in papier voor aan de muur of een papiersnijwerk als cadeau.

Zelf maken met papier
Liever zelf thuis aan de slag! In de webshop vind je verschillende DIY papierpakketten. Met zorg stel ik elk papierpakket samen. O.a. de Paper flower krans, Mini moodbook of het Boekbinden voor op reis. Bij deze pakketten help ik je thuis doormiddel van een bijgesloten instructie kaart of filmpje, zodat jij aan de slag kan met paperart.

 

Kan ik iets voor je betekenen, aarzel dan niet en neem contact met me op. Maak kennis met de magie van paperart!  Ik vindt het leuk om je te leren kennen tijdens een workshop of samenwerking en voel je welkom in de shop.

 

· boekbinden ·
· papiersnijkunst ·
· papier scheppen ·
· illustreren met papier ·
· paper flowers ·
· papierklei ·
· moodbook ·
· patronen ·
· paperportret ·
· paperlove ·

Meer over Studio Cooliejoelie, lees hieronder de blogs en publicaties.

De magie van papier

De magie van papier

Voor Handmadeinholland heb ik deze gastblog mogen schrijven. In deze blog lees je over de verschillende vormen van papierkunst, de veelzijdigheid van papier en mijn het ontdekken van dit materiaal. Klik hier om de hele blog te zien.

Lees meer
Papier hier

Papier hier

In de Libelle verscheen op 4 maart 2021 deze publicatie onder de noemer 'Leuk Volgens'. Eerlijk hier krijg ik best wel een beetje rode wangen van😊.

Lees meer
Bloemenkrans van papier

Bloemenkrans van papier

In de media... Lees de blog: Bijzondere Moederdag tip: geef zo'n leuke workshop cadeau! Waarin de workshop Paper Flower Krans ook een plekje heeft gekregen❤️.

Lees meer
Theeleuten

Theeleuten

In deze gastblog bij ZETTElen.homemade vertel ik over het ontstaan van Studio Cooliejoelie en mijn liefde voor papier. Scrol naar beneden naar 'Karin: Alleen maar coole dingen', en klik op het + teken om de hele blog te lezen.

Lees meer