Agenda workshops 

workshop-studio-cooliejoelie-opmaat-speciaalvoorjou.psd workshop-studio-cooliejoelie-opmaat-speciaalvoorjou

Workshop op maat!

Doordat we continu veranderende maatregelen hebben i.v.m. Covid-19 zijn alle workshops onder voorbehoud.

Wil jij graag een workshop volgen?
Maar liever niet in een groep? Dat kan! 

Op dit moment is het mogelijk om een workshop om maat te boeken. Deze workshop wordt helemaal aan jou wensen aangepast zodat jij een heerlijk ontspannen en creatieve dag of dagdeel beleeft.

Dit kan alleen of samen. Afhankelijk van de huidige maatregelen!

Neem gerust contact met me op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Workshop Moodbook maken

4 juni 2022

Weet jij wat een Moodbook is?
Maak je eigen unieke inspiratieboek, notitieboek, fotoboek of travel journal. Een boek dat niemand anders heeft. Dat jou vertegenwoordigt in alles wat jij leuk vindt. Dat jou inspireert, of dat jouw herinneringen bewaard. Een boek waar je blij van wordt!

Geef je hier op voor de workshop Moodbook maken.

studiocooliejoelie-workshop-moodbook-boekbinden
karin-workshop-creativelife-2021

Creative life

11, 12 en 13 november 2022

Ook deze editie van Creative Life wil Studio Cooliejoelie je weer inspireren met verschillende Paperart workshops. Neem alvast hier een kijkje voor de workshops die je bij ons kan volgen tijdens dit geweldige event. 

Creative Life is een creatief en inspirerend event waar je inspiratie en ideeën kan opdoen. Ontdek verder jouw creatieve talenten en neem deel aan verschillende workshops. Studio Cooliejoelie biedt tijdens dit event vier totaal verschillende ‘Papier’ workshops aan. Ben jij benieuwd welke? Volg ons dan via Instagram @studicoooliejoelie en wees als eerste op de hoogte van wat er komen gaat!

Flower mini garden

16 april 2022

Leer tijdens deze workshop Flower mini garden in een stolp je eigen papieren tuintje te maken. Met als voordeel dat deze tuin geen onderhoud nodig heeft!

Het ziet er misschien ingewikkeld uit maar is het zeker niet! Door het papier in vormen te knippen en laag voor laag op te bouwen kan je eenvoudig bloemen maken. Zo maken we er stap voor stap een hele mini tuin van in een stolp.

paper-flower-garden-workshop-studiocooliejoelie
Workshop-studiocooliejoelie-papiersnijkunst-papier-papercut

Papiersnijkunst

28 mei 2022

‘Papiersnijkunst’ een eeuwenoude ambacht in een ‘eigentijds’ jasje.

Leer de basistechnieken van het papier snijden doormiddel van een aantal eenvoudige stappen tijdens deze workshop. Maak een van de templates of ontwerp je eigen creatie. Papier een mesje en een beetje geduld is het recept voor de mooiste creaties.