Agenda workshops

Creative life

Nieuwe datum!!!!!!

12, 13, 14 en 15 november 2020 van 10:00 – 17:00 uur
in de Werkspoorkathedraal, Utrecht
Voor tickets klik hier.

Dit jaar is Studio Cooliejoelie weer te vinden @creativelife.
Creative Life is een creatief en inspirerend event waar je inspiratie en ideeën kan opdoen. Ontdek verder jouw creatieve talenten en neem deel aan verschillende workshops. Studio Cooliejoelie biedt tijdens dit event vier totaal verschillende ‘Papier’ workshops aan. Ben jij benieuwd welke? Volg ons dan via Instagram @studicoooliejoelie en wees als eerste op de hoogte van wat er komen gaat!

Studio Cooliejoelie biedt dit jaar vier verschillende paper workshops aan tijdens Creatieve Live. Deze zijn hier te boeken.

 
Voor diegenen die al een workshop hebben geboekt:

 

Vanwege het coronavirus heeft de organisatie besloten om uit voorzorg de data te verplaatsen van november naar 8 – 9 – 10 – 11 juli 2021. Hou er rekening mee dat door de Corana de intree tickets zijn omgezet naar een ochtend of een middag ticket.

Heb je nou geen mogelijkheid om nog op dezelfde dag/tijd te komen? Erg jammer maar begrijpelijk. Neem dan contact met me op om te kijken of we een andere dag/tijdslot voor je kunnen regelen. Kun je helemaal niet meer komen? Neem ook dan contact met me op, want dan heb ik diverse opties voor je. Je kan gaan voor een van de  DIY pakketten gaan of je workshop meenemen naar Creative life in juli of november 2021.

Dus voor nu: no worries! We zijn er gewoon bij en we maken er ondanks alles, of juist nu een leuk feestje van!