Workshops

 

Workshops

Graag wil ik mijn passie en kennis met jullie delen. Tijdens een workshop zal ik je in een ontspannen sfeer helpen je eigen werk vorm te geven zodat je na een leuke dag met een prachtig resultaat naar huis gaat. Daarnaast weet je na de workshop hoe je thuis ook zelf aan de slag kan gaan.

In de “shop” vind je de workshops die op de agenda staan. Om deel te kunnen nemen aan een workshop kan je deze in je winkelmandje plaatsen en bestellen. Wil je samen komen of met meerdere personen, pas dan het aantal aan, en reken af. Let wel goed op de gewenste datum! Na betaling ontvang je van mij een mailtje met een bevestiging en verdere informatie over de workshop.

Ben je met een groep  (tot maximaal 10 personen) of wil je een prive workshop volgen, dan is het ook mogelijk om een datum af te spreken buiten de geplande data op de agenda. Neem dan contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Kijk voor meer inspiratie voor een workshop ook zeker even bij soorten workshops. Hier staan verschillende workshop omschreven. 

Op maat

Naast de workshops die in de “shop” en op de agenda staan is het ook mogelijk een workshop op maat te laten samenstellen.

Er is keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Een workshop van een dag, van 10.00 tot 16.00 uur incl, lunch, koffie en thee
  • Een workshop van een halve dag, hierbij kan je zelf kiezen uit ‘s ochtends of ‘s middags. De workshop zal 3 uur duren en is incl. koffie, thee en iets lekkers.
  • Een korte workshop van 1,5 uur. Hierbij kan je aangeven welk dagdeel je voorkeur heeft, ’s ochtends, ‘s middags of ’s avonds, incl. koffie of thee.

Lijkt het je leuk om een speciaal voor jullie samengestelde workshop te volgen, geheel op maat gemaakt en die voldoet aan jullie wensen? Vraag gerust een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden.

Een speciale gelegenheid of liever op locatie, ook dat kan!
Heb je vragen laat het me weten ik help je graag.

Wil je graag een workshop op maat?

 
Wat een leuke workshop “Moodboard maken”! Ik heb genoten van de prachtige lokatie, de gezelligheid onder het genot van koffie en vriendinnen en het prachtige materiaal. Als papierliefhebber wordt je helemaal hebberig en wil je eigenlijk niet stoppen met het aanvullen van je boek, ik had nog uren door kunnen gaan. Het eindresultaat is zeer geslaagd en ik ga met een goed gevoel naar huis. Heerlijke dag gehad, een echte aanrader. Karin, dank je wel!
Cynthia

Wauw, wat heb ik een inspiratie opgedaan! 
Ik ga met leuke ideeën en een goed gelukt Moodbook naar huis.

Aan alles is gedacht, heerlijke koffie, prachtige lunch en gezelligheid.
Wat een genot om met prachtig papier een Moodbook met eigen inbreng te maken!

Marleen