Mogelijkheden

Samen aan de slag met papier. Bekijk hier de verschillende workshop mogelijkheden.

workshop-paer-flower-krans-papier-bloemen-studiocooliejoelie

Paper flower krans

Maak kennis met het maken van papieren bloemen. Leer hoe je een roos maakt in verschillende maten en dat je die kan verwerken tot een eenvoudige krans.

Met behulp van deze complete zet en wat tijd leer je de basis principes van het maken van de bloemen. In deze online workshop waarin ik alle stappen uitleg en laat zien. Ben jij binnen no time een expert in het maken van papieren bloemen.

Ben jij er klaar voor om een expert te worden?
Kijk hier voor deze complete online workshop en ontvang alle materialen thuis.

 

 

 

 

Illusteren met papier

Maak je eigen illustratie van papier. Ga aan de slag binnen een thema of juist abstract. Bedenk je eigen verhaal. Combineer verschillende papiersoorten, kleuren en texturen. Ontvang tips en tricks voor een geweldig resultaat.

Deze workshop is te volgen als korte workshop van twee uur of als dagworkshop van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens de dagworkshop gaan we dieper in op de verschillende technieken en mogelijkheden van het illusteren met papier.

Wil je meer weten over de workshop illustreren met papier en de mogelijkheden? Neem dan even contact met me op.

 

 

 

 

 

studiocooliejoelie-illustreren-papier-illusterenmetpapier-workshop
studiocooliejoelie-workshop-moodbook-boekbinden

Workshop moodbook maken

Moodbook betekent ‘stemming boek’. Tijdesn het maken van dit boek bepaal jij wat er in komt, welk thema of stemming je wilt vastleggen.  Maak er een inspiratieboek van of een boek met alles waar je blij van wordt!
Je leert tijdens deze workshop alle stappen om je eigen unieke moodbook te maken.

Alle materialen zijn inbegrepen. Dit is een dagworkshop van 10.00 tot 16.00 uur, inclusief koffie, thee, iets lekkers en een lunch.

Lijkt het je leuk om deze workshop te volgen? Neem dan snel contact met me op voor meer info.

 

 

 

Flower garden

Leer tijdens de workshop flower garden in een stolp je eigen papieren tuintje te maken. Met als voordeel dat deze tuin geen onderhoud nodig heeft! 

Het ziet er misschien ingewikkeld uit maar is het zeker niet! Door het papier in vormen te knippen en laag voor laag op te bouwen kan je eenvoudig bloemen maken. Zo maken we er stap voor stap een hele mini tuin van in een stolp.

Deze workshop is een dagworkshop van 10.00 tot 16.00 uur incl. lunch en lekkers. 
Wil je liever een korte workshop, dan kan dat ook. in een twee uur durende workshop leer je een bloem maken in een ‘reageerbuis’. 

Zie jij het helemaal zitten om zelf deze ‘garden’ te leren maken. Neem dan even contact met me op  voor meer info over deze workshop.

 

 

 

 

studiocooliejoelie-workshop-papier-paper- flower-garden
studiocooliejoelie-papier-papiersnijkunst-snijden-papercutting

Papiersnijkunst

‘Papiersnijkunst’ een eeuwenoude ambacht in een ‘eigentijds’ jasje.

Leer de basistechnieken van het papier snijden doormiddel van een aantal eenvoudige stappen.  Maak een van de templates of ontwerp je eigen creatie. Papier een mesje en een beetje geduld is het recept voor de mooiste creaties.

Deze workshop is als korte workshop van twee uur te volgen of als dagworkshop van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens de dagworkshop gaan we dieper in op het maken van een eigen ontwerp voor papiersnijkunst.

Lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan met papiersnijden en wil je graag meer weten over deze workshop? Neem dan contact met me op.

Workshop paper flowers

Maak je eigen eyecatcher voor in huis.

In deze workshop maak je kennis met het maken van papieren bloemen. Leer hoe je de sjablonen toepast en verschillende bloemen kan maken in verschillende maten.

Deze dagworkshop is van 10.00 tot 16.00 uur en  inclusief materialen, koffie/ thee en lunch.

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met deze workshop? Neem dan meteen contact met me op zodat we een datum kunnen plannen.
.

 

 

 

 

studiocooliejoelie-studio-bloemen-papier-paper-flowers
studiocooliejoelie-workshop-paper-papier-portret-portrait-papierportrait

Paper portrait

Wil jij een originele profiel foto van jezelf? Ben je op zoek naar dat ene cadeau dat niemand anders heeft? Wil jij een uniek aandenken aan de muur?
En wist je al dat je dit met een heel klein beetje hulp zelf kan maken!

Ontwerp en maak je eigen ‘Paper portrait’ van jezelf een vriend, familielid of van een dier. Tijdens de  workshop ‘Paper portrait’ leer je een portret opbouwen uit lagen papier.

Deze workshop duurt drie uur en is inclusief materialen, koffie of thee en iets lekkers. 

Wil jij leren hoe je zelf een paper portret maakt neem dan even contact met me op voor meer info.