Vind ontspanning in jouw creativiteit!

Herken je dit?

R

Kan je niet stilzitten. Moet je altijd iets te doen hebben, zelfs als je tv kijkt?

R

Heb je moete met je gedachtenstroom ‘uit’ te zetten. Ben je onbewust regelmatig aan het ‘piekeren’.

R

Is mediteren zeg maar niet jouw ‘ding’. Ook al verlang je naar de rust in hoofd en lichaam.

R

Mis je een stukje balans en spontaniteit in het leven?

R

Je hebt last van emotionele schommelingen, waardoor je het ene moment vrolijk bent en je het andere moment down voelt.

R

Je verwacht veel van jezelf, maar kan het niet waarmaken. Je loopt tegen je eigen grenzen aan en mist het overzicht.

R

Rust is een woord dat niet in jouw woordenboek voorkomt.

R

Je wil graag even wat anders, maar weet niet hoe en wat.

 Geweldige cursus. Echt even een momentje voor je zelf. Wekelijkst krijg je een mail met de link naar de opdracht. Hiervoor heb ik een vast moment in de week gekozen. De opdrachten kun je veelal maken met het materiaal wat je in huis hebt. Er worden verschillende alternatieve geboden zodat je niet meteen kosten maakt. Elke opdracht duurt ongeveer een half uur. Maar je kan er net zo lang over doen en mee doorgaan als je wilt. Naast dat je je gedachtes echt even op een ander spoor zet, leer je ook anders te kijken. In deze cursus leer je dat het niet perfect hoeft te zijn!

Anoniem

Creatief zen

Creatief zen is een creatieve cursus waarbij je praktische aan de slag gaat. Ontspanning door middel van creativiteit en zonder stil te hoeven zitten. Focus je op dit creatieve proces. In plaats van onrust en onzekerheden in je hoofd de ruimte te geven, ga je beginnen aan creatieve hersentherapie.
Wetenschappelijk is bewezen dat creativiteit en dus creatief bezig zijn, help tegen stress. Het helpt je ontspannen en geeft een gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen. En een extra bonus is dat het je creativiteit vergroot, zodat je steeds meer standaard denkpatronen kan doorbreken!

Hoe werkt het?

In een periode van negen weken, ontvang je elke week een les.  Op de maandag om 9.00 ontvang je de les in je mailbox. In de mail staat de les klaar voor die week. Ook lees je welke materialen er voor die les nodig zijn, zodat je voorbereid aan de les kan beginnen.  Sluit je aan bij de besloten facebook-groep, en deel je resultaten en ervaring met elkaar.

Overzicht van alle lessen

Les 1:

Verblind
Korte omschrijving van de les.

Les 2:

Vlekken test

Korte omschrijving van de les.

Les 3:

 Scheuren maar

Korte omschrijving van de les.

Les 4:

Ritme

Korte omschrijving van de les.

Les 5:

NAAM VAN DE LES

Korte omschrijving van de les.

Les 6:

NAAM VAN DE LES

Korte omschrijving van de les.

Les 7

NAAM VAN DE les

Korte omschrijving van je bonus.

Les 8

NAAM VAN DE 

Korte omschrijving van je bonus.

Les 9

NAAM VAN DE BONUS

Korte omschrijving van je bonus.

Wat kan je verwachten: 

=

Wekelijks een moment voor jezelf.

=

Even geen gepieker.

=

In het hier en het nu leven.

=

Even niet piekeren, maar doen.

=

Kom tot nieuwe inzichten.

=

Zonder verwachting iets kunnen doen. 

=

Zonder oordeel creatief bezig te zijn. De resultaten zijn nooit goed of fout, het is een resultaat van het proces.

=

De materialen die we gebruiken zijn materialen die je meestal in huis hebt, te denken aan pen of potlood, tijdschriften of kranten, wit papier en schaar en lijm. Dus geen extra kosten voor materiaal.

Creatief zen start op 2 september!

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Mol. Na het afronden van de kunstacademie heb ik ervoor gekozen om mijn passie voor creativiteit en liefde voor kunstzinnigheid over te willen brengen op anderen. Met inmiddels 12 jaar aan ervaring als kunstvak docent aan een middelbare school, heb ik ervoor gekozen om naast het lesgeven aan jong volwassenen, een eigen studio te openen.

Studio Cooliejoelie is de broedplaats voor nog meer creativiteit. Uit ervaring weet ik dat het bestaan anno 2019, zeer druk is. Helaas ben ik mezelf meerdere malen tegengekomen hierin. Tijdens mijn laatste cursus mindfulness, kwam ik erachter dat creativiteit mijn meditatie is. En dat ik mezelf hiermee in balans hou. Zodra ik zelf creatief bezig ben, kan ik alle andere gedachtes uitschakelen. Ik ben een persoon die niet kan stilzitten, altijd bezig is. En echt, zelfs voor de tv nog aan het tekenen of vouwen ben. Rustig even mediteren en tot mezelf komen is niet mijn ding, al bewonder ik ieder die dit kan. 

Geef mij, al is het maar een half uur per dag, even de ruimte om zoals ik het noem ‘te experimenteren’, waarmee ik elke creatieve uiting bedoel. Dan ben ik een gelukkiger persoon. En dat wens ik iedereen toe! 

Veelgestelde vragen

Ik ben totaal niet creatief, kan ik dan wel deelnemen?

Ja, iedereen kan deelnemen. Het gaat hierbij niet om het wel of niet creatief zijn. Het gaat om het creatief bezig zijn. Door creatief aan de slag te gaan doorbreek je denkpatronen. Het eindresultaten van het creatieve werk is dan ook niet belangrijk, het gaat er niet om of iets mooi of leleijk is, het gaat om het proces. 

Hoe weet ik welke materialen ik nodig heb?

Aan het begin van de week ontvang je een mail. Hierin staat de nieuwe les klaar en zie je alvast wat je nodig hebt voor deze les. Zo kan je rustig de matieralen verzamellen. 

Moet ik materialen aanschaffen voor de lessen?

In principe hoef je geen materialen aan te kopen voor de lessen.  Ik probeer zo veel moglijk huis, tuin en keuken materialen te gebruiken. Ik verwacht dat je pen en potlood in huis zal hebben, even als een schaar en lijm. Verder werken we met blanco papier en tijdschriften / verpakkingen.  Voorafgaande aan de les ontvang je een mail met daarin alvast de materialen die je nodig hebt voor de les. Daarbij zal ik zoveelmogelijk alternatieve materialen proberen te noemen; bijvoorbeeld, je kan ook schilderen met koffie, en heb je geen kwast, probeer het dan met een stokje. Het is dus echt niet nodig om voor deze curcus dure materialen aan te schaven. 

Kan ik de lessen op elke computer volgen?

Nee dit is niet verplicht. Je krijgt in mijn ‘Next level’ programma ook uitleg hoe je met Divi kunt werken en hoe je een academie kunt bouwen. Je hoeft het basis programma niet te volgen.

Hoe volg ik de les, kan ik meekijken met filmmateriaal?

Als je de les opent kan je deze lezen. Al weet ik uit eigen ervaring dat het lezen en uitvoeren tegelijk niet altijd even prettig is. Daarom heb ik de les ook ingesproken. Zo kan je tegelijk met het geluisfragment (podcast) de les maken.  Aan jou wat jij het prettigst vindt om te gebreuken.

Hoelang ben ik bezig met een les?

Hoelang je bezig bent met een les is verschillend per persoon. Je kan de opdrachten in een half uur maken. Je kan ze ook meerdere keren maken, of variaties erop uitproberen. Het is dan ook aan jou hoeveel tijd je eraan wild besteden. Jij bepaald waar je de les maakt, wanneer, hoevaak en hoelang je erover doet.

Wanneer ontvang ik een les?

Elke maandag ochtend ontvang je een nieuwe les. Met een totaal van negen lessen. De les staat dan voor je klaar zodat jij zelf kan bepalen wanneer je de les gaat maken. 

Wanneer kan ik de les het beste maken?

Ja, je kunt zeker meedoen. Het is wel belangrijk dat je weet wat je precies wilt met je bedrijf. Wat is je visie/missie en ideale klant?

Hoe lang krijg ik toegang tot het programma?

Je krijgt voor drie maanden toegang tot dit programma. Mocht het een week niet lukken om de les te maken, dan heb je nog drie weken extra toegang tot het programma om deze les in te halen. Tevens heb je de mogleijkeheid om alle lessen nogmaals in te zien.

Hoe kom ik bij de besloten Facebookgroep?

De video’s blijven altijd online staan.

Tot wanneer blijft de besloten Facebookgroep actief?

De besloten Facebookgroep van DESIGN YOUR DREAM next blijft twee maanden actief. Daarna heb je nog een maand de tijd om vragen te stellen en daarna mag je gratis lid worden van de Facebookgroep van DESIGN YOUR DREAM waar alle deelnemers van mijn programma’s in zitten.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Wil jij leren ontspannen door creatief aan de slag te gaan?

Leer met behulp van de lessen je eigen creativiteit te gebruiken voor ontspanning.
Kom uit de sleur van het dagelijks leven. Doorbreek de bekende denkbeelden, en kom te rust.
Wil jij op een ander manier leren ontspannen, waarbij je je eigen creativiteit met behulp van de opdrachten de vrijheid geeft. Daar waar geen goed en fout is, maar fun!