Nieuw jaar, nieuwe creativiteit

door | jan 12, 2019 | Creatief, Workshops

Workshop Illustreren met papier

Nieuw, nieuw, nieuw…

Goede voornemens

Het nieuwe jaar is gestart! Nieuwe kansen, uitdagingen, plezier, geluk, verdriet maar vooral nieuwe creaties en creativiteit! Ik ben niet iemand die expliciet goede voornemens heeft die starten op de 1e dag van het nieuwe jaar. Wel ben ik iemand die plannen maakt en vooruit kijkt. Zo ga ik dit jaar workshops geven tijdens Creative Life. En daar heb ik heel veel zin in!

Nieuwe workshop

De workshop die ik daar ga geven is ‘Illustreren met papier’. Maak je eigen illustratie van papier. Alle deelnemers ontvangen aan het begin van de workshop een goodie-bag met verschillende papier soorten. Er is een hand-out samengesteld waarop de stappen, tips en tricks, na te lezen zijn. De nieuwe, en ‘oh zo fijne’ scharen zijn binnen, die we gaan gebruiken (en die tijdens de beurs te koop zijn). De workshops zijn vanaf januari online te boeken via de site van Creative Life.

Voorbereidingen

Alle voorbereidingen voor de beurs zijn bij mij al in volle gang. Samen met Studio Vive La Viep deel ik een stand. Heerlijk om een ‘partner in crime’ te hebben waar ik mee kan samenwerken.

Welke workshop

De workshop die is gekozen, is er een uit de vele idee├źn. Een waar ik echt super blij van wordt. Na het zelf uitgebreid getest te hebben, met uiteindelijk veel te veel illustraties uit papier. Gevolgd door het volledig uitwerken van de workshop. Een testgroep bestaande uit enthousiaste dames, die zich graag opofferde als testpanel, en hun ongezouten mening wilde geven. Het resultaat; een workshop die nog beter is geworden dan die al was!

Papier pakketjes

Met veel liefde ben ik al maanden bezig om al het papier wat ik tegen kom, en mooi vindt, te verzamelen voor in de papierpakketjes. Deze worden met veel zorg samengesteld, met de voorwaarde dat er minimaal 5 verschillende soorten papier in zitten. Van zelf geschept papier tot behang en hand geschilderd papier.

Ik ben er klaar voor, jij ook?

Volgens mij ben ik klaar voor Creative Life. Nu alleen nog heel veel leuke mensen die een workshop komen volgen! Kom ook naar Creative Life.